Pasta
Pasta (makaronai) – gali būti tiek pirmasis patiekalas, tiek ir garnyras prie troškintų patiekalų, veršienos („Ossobuco alla milanese“). PANEVITO restorano pasta asortimentas : SPAGETI AGLIO OLIO (v) – Spageti pasta,…
Skaityti toliau
Rizotas
Rizotas tai šiaurės Italijos ryžių patiekalas, turintis įvairių receptūros atmainų. Anksčiau be „Risotto“, kaip atskiro patiekalo, buvo „Riso“, kuris skyrėsi tuo, kad ryžiai dedami ne į riebalus, o į karštą…
Skaityti toliau
Pica
Pica ( pizza ) tai iš Italijos kilęs kepinys, dažniausiai apvalus plokščias su sūriu, pomidorais bei įvairiais ingridientais kaip paprikos, grybai, svogūnai, faršas, saliami dešra . Įprastai pica kepama malkomis kūrenamoje krosnyje. Italijoje pica patiekiama lėkštėse nepjaustyta ir valgoma…
Skaityti toliau