Pasta (makaronai) – gali būti tiek pirmasis patiekalas, tiek ir garnyras prie troškintų patiekalų, veršienos („Ossobuco alla milanese“).
PANEVITO restorano pasta asortimentas :
SPAGETI AGLIO OLIO (v) – Spageti pasta, čili, česnakas, balto vyno padažas su žviežiais prieskoniais
SPAGETI BOLOGNESE – Spageti pasta su tradicišku Bolognese padažu
SPAGETI KARBONARA – Spageti su rūkyta šonine, grietinėlės ir kiaušinio trynio padažu, juodaisiais pipirais ir parmezano sūriu
SPAGETI CON ZUCCHINI – Spageti pasta su cukinija, čeri pomidoriukais, baziliku, mėlynuoju svogūnu, čili, česnaku, saulėje džiovintais pomidorais, balto vyno padaže
SPAGETI POLPETTE – Spageti su Itališkais mėsos kukuliais, pomidorų padaže
RIGATONI AL SALMONE – Rigatoni pasta su lašiša, čili, česnaku, saulėje džiovintais pomidorais, grietinėlės balto vyno padaže su šafranu
RIGATONI CON POLLO – Rigatoni pasta su vištiena, čili, česnaku, balto vyno sviesto padažu ir žviežiais prieskoniais
RIGATONI ARABIATA – Rigatoni pasta su vištiena, čili, česnaku, balto vyno sviesto padažu ir žviežiais prieskoniais
RIGATONI CON GAMBERI – Rigatoni pasta su karališkomis krevetėmis, rūkyta šonine, cukinija, čeri pomidoriukais, čili, česnaku, šviežių žolelių prieskoniais ir pomodoro bei grietinėlės padažu
RIGATONI SALSICIA ITALIANA – Rigatoni pasta su tradiciškomis Itališkomis dešrelėmis, saulėje džiovintais pomidorais, cukinija, česnaku, rozmarinu, pomodoro ir grietinėlės padaže
LINGUINE CON GAMBERI – Linguine pasta su karališkomis krevetėmis, čili, česnaku, kaparėliais, čeri pomidoriukais, pankolio drožlės, baltojo vyno sviesto padaže, pagardintas rukola salotomis
LINGUINE MARINARA – Linguine pasta su karališkomis krevetėmis, midijomis, kalmarų žiedais, čili, česnaku, pagardinta šviežiais prieskoniais, pomodoro padaže
LINGUINE SCALLOPS – Linguine pasta su jūros šukutėmis, karališkomis krevetėmis, moliuskais,čili, česnaku, čeri pomidoriukais,pagardinta šviežiais prieskoniais, balto vyno sviesto padaže
PAPPARDELLE AL SALMONE – Pappardelle pasta su lašiša, brokoliais, saulėje džiovintais pomidorais, česnaku, svogūnų laiškais, kreminiame padaže
PAPPARDELLE GORGONZOLA – Pappardelle pasta su vištiena, rūkyta šonine, porais, brokoliais, petražolėm, baltojo vyno, grietinėlės, gorgonzolos sūrio padaže
RAVIOLLI CARBONARA – Ravioliai su špinatų ir rikotos įdaru, užkepti Carbonara padaže su mocarelos sūriu
RAVIOLLI PORCHINI – Ravioliai su grybais, pateikiami baravykų padaže
RAVIOLLI BURATA – Ravioliai su burata sūriu, pateikiami su burata, saulėje džiovintais pomidorais, parma kumpiu, balto vyno šafrano padaže