Pasta (makaronai) – gali būti tiek pirmasis patiekalas, tiek ir garnyras prie troškintų patiekalų, veršienos („Ossobuco alla milanese“).

PANEVITO restorano pasta asortimentas :

SPAGETI AGLIO OLIO (v) – Spageti pasta, čili, česnakas, balto vyno padažas su žviežiais prieskoniais

SPAGETI BOLOGNESE – Spageti pasta su tradicišku Bolognese padažu

SPAGETI KARBONARA – Spageti su rūkyta šonine, grietinėlės ir kiaušinio trynio padažu, juodaisiais pipirais ir parmezano sūriu

SPAGETI CON ZUCCHINI – Spageti pasta su cukinija, čeri pomidoriukais, baziliku, mėlynuoju svogūnu, čili, česnaku, saulėje džiovintais pomidorais, balto vyno padaže

SPAGETI POLPETTE – Spageti su Itališkais mėsos kukuliais, pomidorų padaže

RIGATONI AL SALMONE – Rigatoni pasta su lašiša, čili, česnaku, saulėje džiovintais pomidorais, grietinėlės balto vyno padaže su šafranu

RIGATONI CON POLLO – Rigatoni pasta su vištiena, čili, česnaku, balto vyno sviesto padažu ir žviežiais prieskoniais

RIGATONI ARABIATA – Rigatoni pasta su vištiena, čili, česnaku, balto vyno sviesto padažu ir žviežiais prieskoniais

RIGATONI CON GAMBERI – Rigatoni pasta su karališkomis krevetėmis, rūkyta šonine, cukinija, čeri pomidoriukais, čili, česnaku, šviežių žolelių prieskoniais ir pomodoro bei grietinėlės padažu

RIGATONI SALSICIA ITALIANA – Rigatoni pasta su tradiciškomis Itališkomis dešrelėmis, saulėje džiovintais pomidorais, cukinija, česnaku, rozmarinu, pomodoro ir grietinėlės padaže

LINGUINE CON GAMBERI – Linguine pasta su karališkomis krevetėmis, čili, česnaku, kaparėliais, čeri pomidoriukais, pankolio drožlės, baltojo vyno sviesto padaže, pagardintas rukola salotomis

LINGUINE MARINARA – Linguine pasta su karališkomis krevetėmis, midijomis, kalmarų žiedais, čili, česnaku, pagardinta šviežiais prieskoniais, pomodoro padaže

LINGUINE SCALLOPS – Linguine pasta su jūros šukutėmis, karališkomis krevetėmis, moliuskais,čili, česnaku, čeri pomidoriukais,pagardinta šviežiais prieskoniais, balto vyno sviesto padaže

PAPPARDELLE AL SALMONE – Pappardelle pasta su lašiša, brokoliais, saulėje džiovintais pomidorais, česnaku, svogūnų laiškais, kreminiame padaže

PAPPARDELLE GORGONZOLA – Pappardelle pasta su vištiena, rūkyta šonine, porais, brokoliais, petražolėm, baltojo vyno, grietinėlės, gorgonzolos sūrio padaže

RAVIOLLI CARBONARA – Ravioliai su špinatų ir rikotos įdaru, užkepti Carbonara padaže su mocarelos sūriu

RAVIOLLI PORCHINI – Ravioliai su grybais, pateikiami baravykų padaže

RAVIOLLI BURATA – Ravioliai su burata sūriu, pateikiami su burata, saulėje džiovintais pomidorais, parma kumpiu, balto vyno šafrano padaže

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *